Ejendomsmæglerne BoligOne

Ejendomsmægler i Taastrup - BoligOne Aastrup & Nielsen ApS

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
 

BoligOne Aastrup & Nielsen ApS

Område: Taastrup, Ishøj, Hedehusene, Greve, Solrød, Karlslunde.

Skal du sælge din bolig i Taastrup? Vi er to erfarne ejendomsmæglere MDE, der lægger stor vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde med dig som boligsælger. Det er efter vores erfaring den bedste og mest direkte vej til en succesfuld bolighandel for alle parter.

Vi er lokalt forankrede og har tilsammen over 38 års erfaring med bolighandel i lokalområdet i Taastrup. Vi har solid indsigt i, hvad boligerne bliver handlet for og kan derfor også sætte en realistisk pris på din bolig.


BoligOne ejendomsmæglerne har samlet alle de vigtigste ting, der skal varetages, når din bolig skal sælges. Gennemskueligt og åbent fremlægger vi boligsalgets faser og dine fordele. Vi giver dig som sælger mulighed for at bestemme, hvilke ydelser du har behov for i dit boligsalg.

Du kan her læse mere om, hvad det betyder for dig at vælge en BoligOne ejendomsmægler.

Tag fat i os og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering i venstre side. Så kommer vi ud og vurderer din bolig og sammen finder vi frem til, hvordan vi bedst får solgt din bolig.

Vidste du, at vi har Guldkøbere®? Vi er i tæt dialog med seriøse boligkøbere og sørger for, at de er skrevet op i vores køberkartotek, så vi har dem med, når vi er på besøg ved dig. Læs mere om Guldkøbere® her.

Med venlig hilsen


BoligOne ejendomsmæglerne
Allan Aastrup & Stig Dan Nielsen

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS

Ejendomsmægler MDE

Taastrup Hovedgade 107, 1.
2630 Høje Taastrup
Tlf: 70 26 53 33
Email: 836@boligone.dk

Telefontid

Dagligt kl. 9 - 19.

CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere