Ejendomsmæglerne BoligOne

Ejendomsmægler i Taastrup - BoligOne Aastrup & Nielsen ApS

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS
Bestil salgsvurdering
Navn
Email
Telefon
Ejd. type
Ejd. adresse
Ejd. postnr
 

BoligOne Aastrup & Nielsen ApS

Område: Taastrup - Hedehusene

Skarpt digitalt boligsalg - spar penge hos os! 

Vi er din personlige ejendomsmægler i Taastrup og Hedehusene.

Der er flere gode grunde til at vælge os, når du skal sælge din bolig. Vi er selv fra byen og kender den, vi har mange års erfaring og vores kunder synes, at vi gør et rigtig godt stykke arbejde.  Vi udnytter alle digitale muligheder på nettet. Vi gør en dyd ud af, at tilpasse omkostninger på dit boligsalg, så du får et billigt salær uden at kvaliteten af vores arbejde forringes. 

Vi står for hele salgsprocessen fra fremvisning af din bolig til afslutning af handlen. Det er naturligvis

SOLGT ELLERS GRATIS.

Hvorfor sparer du penge hos os?

Det skyldes, at vi har fravalgt nogle enkelte elementer. Det er den store flotte ejendomsmæglerforretning på hovedgaden, annoncer i lokalavisen samt udgifterne til en stor landsdækkende kæde. 

Til gengæld søger vi for at din bolig er at finde, på alle vigtige boligsites. Vi udnytter tilgang til alverndes mulige købere, det giver den bedste pris på din bolig.

De penge vi sparer - får du glæde af som sælger hos BoligOne.

Hos os, er det nære samarbejde med vores kunder vigtigt. Vi tror på, at man opnår det bedste og hurtigste salg, hvis det er én og samme mægler, der tager ejendommen til salg, fremviser boligen og har dialogen med køber og sælger. Det er vigtigt, at det er en kompetent og erfaren mægler der fremviser din bolig.

Går du med tanker om salg af dit hus, din lejlighed eller andelsbolig, så står vi klar med en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering. Du kontakter os på mail eller ringer, så finder vi et tidspunkt der passer dig.

Med en salgsvurdering fra os, får du det fulde overblik af dine muligheder. Hvad din bolig er værd, hvilke omkostninger der er i forbindelse med dit boligsalg samt en ide om hvor lang tid det vil tage at få solgt.

Med venlig hilsen

Allan Aastrup og Stig Dan Nielsen

Ejendomsmæglere MDE

 

BoligOne
Aastrup & Nielsen ApS

Ejendomsmægler MDE

Taastrup Hovedgade 107, 1.
2630 Høje Taastrup
Tlf: 70 26 53 33
Email: 836@boligone.dk

Telefontid

Dagligt kl. 9 - 19.

CopyrightPrivatlivTeknikKontakt hovedkontoret
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre på BoligOne accepterer du vores brug af cookies.    Læs mere